Translate

неділю, 2 червня 2013 р.

Читання схем

Існують прямі ряди і кругові ряди. Кругові ряди закінчуються з'єднанням першого та останнього стовпчика. У прямих рядах в'язання виконується від початку ряду до кінця, а потім робота розгортається і в'яжеться з іншого боку.
Інструкція описує весь хід роботи: які стовпчики застосовуються і скільки їх раз потрібно повторювати, щоб отримати бажаний візерунок. Під час роботи потрібно бути дуже обережним і прочитати все дуже уважно. Скільки стовпчиків і яка послідовність рядів.
В інструкції, яка описує процес в'язання, часто
можна зустріти різні символи. Наприклад, символ, що виглядає як хрест - †. Цей символ говорить вам, що треба виконувати стовпчики поки не дійдете до цього символу, а потім повторити стовпчик ще один раз. Якщо ви вибрали складний візерунок, будьте готові, що ви часто будете зустрічати цей символ. Потім виконуйте роботу необхідними стовпчиками, дотримуйтесь інструкцій, і вони підкажуть вам, як закінчити роботу.
          Коли ви побачите символ *, то ви повинні знати, що все що між двома такими символами необхідно повторити зазначену кількість разів. Освоїтися з читанням схем дуже легко, тільки якщо ви уважні і дотримуйтесь порад. 


Немає коментарів:

Дописати коментар